Privatlivs- og cookiepolitik

Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

RUM as er dataansvarlig for de oplysninger, som vi indsamler om dig og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Persondata er alle typer af information, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du køber vores ydelser eller i øvrigt har samhandel med os, indsamler og behandler vi sådanne informationer.

Hvilken type personoplysninger

Vi indsamler og behandler kun nødvendige personoplysninger for at kunne servicere dig bedst muligt. Vi indsamler for privatpersoner følgende: Navn, folkeregisteradresse, telefonnummer, e-mailadresse. For virksomheder indsamles følgende: Firmanavn, adresse, kontaktoplysninger, kontaktperson(-er), bankoplysninger, cvr-nummer mv.

Hvad bruges de til/formål

Vi behandler udelukkende dine oplysninger for at opretholde et kunde- og /eller samarbejdspartnerforhold sådan, at vi kan opfylde vores forpligtelser i henhold til indgåede aftaler.

Hvem modtager dine oplysninger

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, herunder leverandører af it-løsninger, lønbehandling, hosting af hjemmeside og personaleadministrationsprogrammer. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til deres egne formål. I relevante tilfælde videregives data til banker, inkasso, myndigheder, forsikrings- og pensionsselskaber.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. til andre formål vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Hvor opbevares data

Dine oplysninger opbevares på selskabets server der er placeret i aflåst rum, på vores kontor i Horsens. Serveren er sikret med konventionel firewall.

Hvor længe opbevares data

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Hvordan beskytter vi data

Vi foretager de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger til sikring af at dine personoplysninger ikke hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer uvedkommendes kendskab i overensstemmelse med den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning.

Politik i forbindelse med rekruttering

Ved modtagelse af ansøgning og bilag, bliver det fremsendte materiale gennemlæst af den relevante leder med det formål at kunne besvare og vurdere indholdet i forhold til et defineret job.

Ansøgning og bilag bliver delt internt med relevante personer i rekrutteringsprocessen og bliver ikke videregivet til andre udenfor virksomheden.

Ansøgning og bilag gemmes indtil den rette kandidat er fundet, og rekrutteringsprocessen er afsluttet. Herefter vil ansøgning og bilag blive slettet. Hvis du ønsker at vi gemmer din ansøgning til senere brug, indhenter vi samtykke fra dig.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende nemt slettes. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:

CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Microsoft Internet Explorer
Google Chrome
Safari
Firefox

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Tredjepartscookies

Websitet indeholder cookies fra hostingfirmaet, så kontaktformularen virker og vi modtager dine oplysninger.

Adgang til oplysninger/dine rettigheder

Du kan til enhver tid få indsigt i de personoplysninger, som vi har registreret om dig ved at kontakte os. Vores kontaktoplysninger finder du nederst. Vi kan opkræve et mindre administrationsgebyr til dækning af omkostninger forbundet med anmodningen. Du kan naturligvis altid få urigtige oplysninger rettet eller slettet.

Vi sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.

Yderligere oplysninger

Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger, kan du gøre det på: mkk@rumarkitektur.dk eller tlf.: 40 27 71 55.

Dette websted ejes af RUM as, CVR-nr. 21780049, Emil Møllers Gade 4B, 8700 Horsens.