Beierholm

Administration og kontor, Kolding
Beierholms nye domicil er skabt med fokus på det menneskelige perspektiv. Beierholm blev i både 2014 og 2016 kåret som Danmarks bedste arbejdsplads. Medarbejderne hos Beierholm har stor tillid til deres ledelsen, de er stolte af deres arbejde og føler fællesskab med deres kolleger. RUM har derfor tegnet et kontorhus, der understøtter disse kvaliteter.

Huset understøtter virksomhedens fokus på fællesskaber på tværs i en innovativ indretning: Kombinationen af åbne gruppeområder, opholdszoner og lukkede cellekontorer giver maksimal fleksibilitet i forhold til den daglige arbejdsgang i huset. Besøgende i huset kan bevæge sig rundt til mødefaciliteter på alle tre etager, uden at skulle krydse kontorområderne.

Stedets karakter skaber kvalitet

Det nye domicil udnytter stedets naturkvaliteter i sin disponering. Det tre etager høje atriumhus er skræddersyet til den meget kuperede grund. De forskellige lag i facaden skaber et spil af lys, skygge og transparens og vil konstant skifte udtryk alt efter årstid og tid på dagen. Husets arkitektur afspejler på den måde Beierholm som en både foranderlige og dynamisk virksomhed.
Projektet er udviklet i samarbejde mellem RUM, JN Group og Almbjerg rådgivende ingeniørfirma.

Projektet repræsenterer endnu et spændende samarbejde mellem RUM og JN Group, der også omfatter vinderprojekter for ATEA Kolding og Vetaphone.