Billund multihus

Fremtidssikret og fleksibelt
Det nye multihus i Billund Lufthavn har sikret god plads til fremtidens mange passagerer og til arbejdet bag kulissen. Lufthavnen er i vækst, og udvidelsen af terminalens østside er første skridt til at øge den samlede kapacitet.

Lys og luft sikrer overblik og godt indeklima

I det nye multihus er der kommet et ekstra bånd til bagageudlevering og en udvidelse af afgangshallen. Medarbejderne har fået større kapacitet med kontorer, motions- og behandlerrum samt kantine med tagterrasse. Desuden giver den nye bygning mere lagerplads til butikker mv.
Kontorer og kantine er lyse og luftige med en stor grad af transparens, som sikrer overblik og interaktion mellem medarbejderne samt et godt indeklima.

Fremtidssikret og fleksibelt

Multihuset er et vigtigt bindeled mellem den eksisterende terminalbygning og muligheden for fremtidige udvidelser. Derfor er multihuset også forberedt til udvidelse med et fleksibelt konstruktionssystem, hvor facader kan afmonteres, indervægge kan fjernes, og installationer kan ændres. Der er tænkt over nutidig og fremtidig logistik, og huset kan omprogrammeres til fremtidige behov.

Langvarigt samarbejde

RUM har i 2013 samarbejdet tæt med Billund Lufthavn om en gennemgribende ombygning af lufthavnen. Det har sikret et enkelt og smidigt passagerflow med optimale rammer for butikker og catering.